Wireless_LED_Light_Curing_Unit

Wireless_LED_Light_Curing_Unit
Jedinica za sušenje LED bežične LED Utility model otkriva LED višenamensku svetlost mašinu za sušenje, koja sadrži domaćin, uređaj koji emitira svetlost i litijumska baterija su smešteni u domaćinu, a posebna borba je da je šipka svetlosnog vodiča postavljena na kraju domaćina. Od ...
Detalji o proizvodu

Bežična LED svjetla za sušenje


Utility model otkriva LED multifunkcionalnu mašinu za lakiranje, koja sadrži domaćin, uređaj koji emitira svetlost i litijumsku bateriju su smešteni u domaćinu, a poseban rat je da je šipka za svetlosnu vodu raspoređena na kraju hosta. Pretvaranjem štapa za svijetlo može se koristiti za postizanje plave svjetlosti, bijelo svjetlo za unutrašnje usmeno osvjetljenje, za postizanje višenamenske mašine.


Analiza intenziteta svetlosti


Jedinica za svetlosno sušenje koja se koristi u LED-u, u poređenju sa halogenom sijalicom, njegova toplota je mnogo manja, a svetlost je skoro plava, pa je hladno.


Jedinica za LED osvetljenje nije toliko visoka kao intenzitet svetlosti. Eksperimentalne studije pokazale su da je mehanička čvrstoća svjetlosno utrjene fotosenzitivne smole vezana za količinu unakrsnih vezanih makromolekula dugih lanaca u smoli. Što je veći broj, to bolje mehaničke osobine. Ako se koristi preveliki intenzitet svjetlosti, molekuli u smoli se neće izlečiti i neće dugo trajati. Kao rezultat, veliki broj molekula sa kratkim lancem će biti proizveden, što dovodi do povećanog unutrašnjeg stresnog opterećenja smole i smanjenja mehaničkih svojstava. U isto vreme, lako se proizvodi pukotine. Preporučena metoda bi trebala biti korištenje slabih svjetlosnih navođenja, početni intenzitet svjetlosti pogodan za kretanje molekula u smoli pogodan je za formiranje dugih lanaca makromolekula, a zatim brzo izlečen sa visokim intenzitetom svjetlosti kako bi se postigao najbolji efekat lečenja. Nakon velikog broja testova, pokazuje se da intenzitet svetlosti LED svetla za osvetljenje, posebno svetla LED 200 mW / cm 2 iznad, visoko-snage LED 500 mW / cm 2 iznad, možete postići bolje od običnog efekta halogenskog sušenja mašine.


Karakteristike

Bežična, litijumska baterija može se zameniti

Četiri načina rada: punu snagu, progresivnu, impulsnu, predgrevanje

Vremensko podešavanje: 5s, 10s, 15s, 20s, 25s, 30s, 35s, 40s

Konstantna izlazna snaga, ne zbog smanjenja snage baterije i uticaja na utrljavanje


Specifikacija:

Napajanje: AC100V ~ 240V 50Hz-60Hz

Litijumska baterija: 3.7V 2200MA

Snaga svetla: Ulazna snaga: 3W

Talasna dužina: 450nm ~ 480nm

Snaga svetla: 1000mw / cm2

Vrijeme solidifikacije i dubina: 10s / 3mm

Bruto težina: 1 KG

Veličina: 300mmX200mmX90 mm


Hot Tags: wireless_led_light_curing_unit, Kina, proizvođači, tvornica, u zalihama
Upit