Izbjeljivanje rublja

Izbjeljivanje rublja
Izbjeljivanje rublja izbjeljivanje instrumenta instrument stomatološki tretman oboljelih od zubi bojanje. Jedno od načela je da prođe visokog intenziteta plavo svjetlo s valne duljine između 480-520 nanometara kroz dva optička leća postupalo s više od...
Detalji o proizvodu

Izbjeljivanje rublja

Izbjeljivanje zubi instrumenta instrument stomatološki tretman oboljelih od zubi bojanje.


Jedan od principa je proći visokog intenziteta plavo svjetlo s valne duljine između 480-520 nanometara kroz dva optička leća postupalo s više od 30 kapute i ukloniti sve štetne UV zrake i infracrvene zrake osvijetliti specijal izbjeljivanje zubi koji se primjenjuje do zuba. Agentu, u najkraćem, izbjeljivanje agenta čini izbjeljivanje agenta prolaze kroz tubuluse cjevčicu i pigmenta pohranjen na površinske i duboke sloj zuba godinama proizvoditi redoks, tako da zub se vraća u bijelo prije nego što je dy Ed.


Drugi princip je da većina slobodan kisik Iona rastaviti i Iona kisika prodiru duboko u zubima i spajaju s pigmenta molekule u obojeni zubi eliminirati molekula pigmenta u raspadanju tvar i promovirati promjena boje zuba i izbjeljivanje zubi. .


Operacija/izbjeljivanje zubi


Tehnologija za izbjeljivanje zuba na hladno svjetlo je apsolutno sigurno. Niske temperature i hladno svjetlo potpuno preživio nelagodu zub živaca tijekom manipulacije, hidrofilnih lijekova i proces izbjeljivanja koja ne dodiruje zubno meso uopće i neće uzrokovati oštećenja na zube i caklinu. Dva optička leća koja su bila obložena više od 30 puta, odvaja sve štetne ultraljubičaste svjetlosti i infracrvene zrake. Razlikuje od drugih izvora svjetlosti: nema potrebe za primjenu za zaštitu od sunca tijekom liječenja i kožnu alergiju nije omiljen. Hladno svjetlo izbjeljivanja proces je 3 8 minuta i proces izbjeljivanja je oko 30-40 minuta. Primijeniti zubarsku agenta.
Iskorijeniti izbjeljivanje agenta, nanesite novi sloj izbjeljivanje agenta i čišćenja za 8 minuta. Uklonite oralni terapijski članaka i Isperite toplom vodom. Je zub izbjeljivanje učinkovit? Teške parodontne bolesti pacijenata. Općenito, tehnologija za izbjeljivanje zuba hladno svjetlo ne uzrokuje bolove. Vrlo mali broj ljudi će doživjeti blagi bol nakon tretmana i obično će biti razriješen u roku od 24 sata. Preporuča se izbjegavati vruća ili hladna pića u roku od 24 sata nakon tretmana.

Nakon liječenja treba obratiti pozornost / izbjeljivanje instrumenta


U roku od 24 sata nakon tretmana, zubi su lako umrljan bojenim. Moraju biti zabranjeno je piti čaj, kava, cola, crno vino, bobica pića, obojeni pastu za zube, vodica za usta, itd., kao i tamna hrana, i mora biti pošteđen pušiti.


Hot Tags: izbjeljivanje zubi proizvođača strojeva, porculan, tvornica, na lageru
Upit