Mašina za destilovanu vodu

Mašina za destilovanu vodu
Mašina za destilovanu vodu Naziv proizvoda: mašina za destilovanu vodu Proizvod: destilovana voda Napon: AC220V 50Hz Snaga: 750W Proizvodnja vode: 1L / h Težina proizvoda: 3.5kg Veličina unutrašnjeg šupljine: 18X20mm Dimenzije: 260X220X380 Uputstvo za upotrebu: Visoko temperatura ...
Detalji o proizvodu

Mašina za destilovanu vodu

Naziv proizvoda: mašina za destilovanu vodu

Upotreba proizvoda: pravljenje destilovane vode
Pakovanje proizvoda: karton
Napon: AC220V 50Hz
Snaga: 750W
Proizvodnja vode: 1L / h
Težina proizvoda: 3.5kg
Veličina unutrašnje šupljine: 18X20mm

Dimenzije: 260X220X380


Uputstva za upotrebu: Autoklavi visoke temperature moraju koristiti destilovanu vodu kao radni medijum. Čista voda sadrži razne minerale. Isparavanje na visokim temperaturama može proizvesti skalu. Nakon određenog vremenskog perioda, skala će dovesti do toga da elektromagnetni ventil čvrsto ulijeva i prouzrokuje curenje vode. Takođe će prouzrokovati male cevovode, senzore pritiska za zatvaranje i temperaturu. Nepostojanje senzora itd. Štaviše, u malim holed instrumentima u prostoriji za sterilizaciju, infiltrirana skala lako zaptiva male cijevi i ležajeve, što smanjuje performanse uređaja i utiče na vijek trajanja. Ovo pokazuje da je upotreba destilovane vode veoma važna. Nemojte mešati sa toksičnim, korozivnim, zapaljivim ili eksplozivnim materijalima tokom skladištenja. Proizvode treba čuvati u relativnoj vlažnosti ne više od 80%, atmosferskom pritisku od 50KPa do 106KPa, a vlažnosti od -40 ° C do + 55 ° C.


Napomena: Kada se uređaj ne koristi, isključite prekidač za napajanje i isključite strujni utikač. Kada se ne koristi dugo, treba ga uključiti jednom mesečno pet minuta.

Hot Tags: mašina za destilovanu vodu, Kina, proizvođači, fabrika, na lageru
Upit