Kritičnom trenutku Diamond stomatološke opreme

Kritičnom trenutku Diamond stomatološke opreme
Kritičnom trenutku dijamant stomatološke opreme zgrad uglavnom se dijeli na tungsten čelika bur i dijamantnim svrdlom i stomatolog koristi dijamant bur. brusni kotač bur glave imaju mali dijamant zrna priključen vanjski periferija glava. Ove korund žitarice su prošli despeckling...
Detalji o proizvodu

Kritičnom trenutku dijamant stomatološke opreme


Opekl dijeli na tungsten čelika bur i dijamantnim svrdlom i zubara uglavnom koristi dijamant bur. brusni kotač bur glave imaju mali dijamant zrna priključen vanjski periferija glava. Ove korund žitarice su prošli kroz despeckling, demagnetizacija, spheronization i pročišćavanje, i bio odličan u oštrinu i habanju. Henri kritičnom trenutku će pasti postupno tijekom uporabe, i obično život zgrad će završiti kada je Henri pola kapi.


Tungsten čelika bur je podijeljena na integralni tungsten čelika i zavarene tungsten čelika. Xu Yao zubni bur sastoji od integralni tungsten čelika, velikoj koncentričnosti, nema polukružno, bez obrade smetnji; Nema batine, oštri i stabilni, rezanje preciznost. Tungsten čelika kritičnom trenutku zamjenjuju kritičnom trenutku dijamant i zubaru izbor.


Postoje mnoge stomatološke ambulantno, velike pokretljivosti, visoka Bur običaj stopa i fluktuacija. Stoga, kako bolje izbjeći unakrsnu infekciju je jedan od važnih sadržaja stomatološke zaštite. Postoje dva glavna načina za izazvati unakrsnu infekciju u kritičnom trenutku zubni: jedna je kontakt s pacijenta sline, krvi i krhotine na površinu u ustima tijekom rada, a drugi je etiologija kritičnom trenutku ostane u teksturi tijekom liječenja. Mikroorganizama i tako dalje. Pa kako to učiniti? Kako pospremiti u kritičnom trenutku?


Prvo, površine korištene kritičnom trenutku bio mokar za 30 minuta. Dezinficijens bio 2% glutaraldehyde. Nakon nalijevanje, koristiti na čelu male četkice za čišćenje teksturom dio zgrad i Isperite čistom vodom. Čišćenje i dezinfekcija u kritičnom trenutku je vrlo važno. Budući da se odnosi na zaštitu zdravlja liječnika i bolesnika i eliminira križ infekcije, čišćenje i dezinfekcija zubni kritičnom trenutku zasniva se na "jedna osoba, jedna za" osnova stomatoloških nastavaka. To je potrebno promovirati u "jedan čovjek i jedna specijalna styling". Izazvao pažnju većine od medicinskog osoblja.
Hot Tags: zubarska oprema dijamant-kritičnom trenutku, Kina, proizvođačima, tvornice, na lageru
Upit