Izgradjena LED svetla za sušenje

Izgradjena LED svetla za sušenje
Jedinica za ugradnju LED svetla za sušenje Model CS 35 LED svetlo za sušenje svetlosti CS 35 je punjač sa dvostrukom upotrebom svetla za sušenje, sa zaštitom od plastike za životnu sredinu. Ima 2 vrste: običan digitalni ekran i LCD ekran visoke rezolucije 5W power LED. Kada se potpuno napuni, može se koristiti ...
Detalji o proizvodu

Izgradjena LED svetla za sušenje

Model CS 35


Jedinica za LED osvjetljenje CS 35 je punjač sa dvostrukom primjenom svjetla za sušenje, sa zaštitom od plastike u bijeloj okolini. Ima 2 vrste: običan digitalni ekran i ultra-digitalni LCD ekran sa LED ekranom od 5 W. Kada se napuni, može koristi se nezavisno, može se koristiti i sa utikačem kada baterija nije dovoljna. Visoka brzina permisije staklenih optičkih vlakana, snažna, treperi, postepeno snažna 3 režima, litijumska baterija velikog kapaciteta, automatsko stanje pripravnosti / isključivanje, upozorenje na bateriju za sve brendove smolnih materijala, dugo vreme mirovanja od 90 dana ili više. Jednom se puniti, u skladu sa svakim radnim vremenom od 20 sekundi, može se koristiti više od 130 puta.


Specifikacija:

Napajanje: AC100V ~ 240V 50Hz-60Hz

Litijum Napon baterije i Kapacitet: 4.2V 1500mAh

Izlazni napon: glavni DC 4.2V

Pogodna temperatura: 5 ~ 50 ℃

Relativna vlažnost: ≤80%

Vrijeme solidizacije i dubina: 5s / 3mm

Dužina svjetlosnog talasa: 420 ~ 480nm

Intenzitet svetlosti: 1200 ~ 2000mw / cm2

Bruto težina: 1 KG

Veličina: 300mmX200mmX90 mm


Nakon višegodišnjeg razvoja, trenutno korišćene mašine za fotokonfekciju u kliničkoj upotrebi uglavnom uključuju Quartz Tungsten Halogen (QTH), LED (Light Emitting Diode), Plasma Arc (PAC), argon ion laser i druga mašina za lakiranje.
Hot Tags: ugrađena LED svetla, Kina, proizvođači, fabrika, na lageru
Upit