Ultrazvučni električna četkica za zube

Ultrazvučni električna četkica za zube
Ultrazvučni električna četkica za zube električna četkica za zube je vrsta četkica izum Philippe tipa Woog. Kroz brze rotacije i vibracije motora jezgre, glava stvara visokofrekventne vibracije, trenutačno razgrađuje se kaladont u fino pjene i produbljuje u...
Detalji o proizvodu

Ultrazvučni električna četkica za zube


Električna četkica za zube je vrsta četkica izum Philippe tipa Woog. Kroz brze rotacije i vibracije motora jezgre, glava stvara visokofrekventne vibracije, trenutačno razgrađuje se kaladont u fino pjene i produbljuje čišćenje zuba. Istovremeno, vlakna vibriraju. Možete promovirati oralnu cirkulacije, masaža djeluje na desni tkiva.


Ultrazvučna četkica za zube je korištenje ultrazvučne energije u parodontni kavitacije efekt za uklanjanje parodontalnih bakterije i nečistoće, čišćenje raspona mogu pokriti sve dijelove u parodontni. Ultrazvučna energija se prenosi kroz čekinje četka glave do površine zuba i zubnog mesa. S jedne strane, olabavljuje adheziju Plaka, kamenca, i maleni nadgrobnih i zubi, uništiti parazitski rast bakterija u progib torbe i skrivena mjesta na zubne površine. Ultrazvučna energija koja dodiruje desni i zubnog mesa i prenosi ih na površinu desni prodire dalje u desni. Nakon djelujući na staničnu membranu, to ubrzava cirkulaciju krvi, potiče metabolizam, inhibira upale zuba i krvarenje desni i sprječava skupljanje zubnog mesa.


Parametar

(1) jaka magnetska levitacija motora, do 42.000 puta u minuti;

2] IPX7 vodootporan dizajn, pod vodom mogu slobodno raditi oko 1 metar;

3] 2 minute četkanja postavki timera, dijeljenje 30 sekundi kratka pauza podsjetnika, Slijedite savjete stomatologa;

4] brzo punjenje, 6-8 sati do završetka trajanja 22 dana;

5] tihih dizajn, buka ≤ 55 dB;

6] USB sučelje za punjenje kompatibilan s punjač za mobilne telefone i Android naplaćujući kabel, siguran i pouzdan;

7] proći CE/FCC/RoHS, kao nacionalna standardna testiranja i certificiranja;

8] niski napon zaštite spriječi prekomjerno pražnjenje i zaštititi sigurnost baterije;

9] putovanja zaključavanje zaštitu kako biste spriječili putovanja proces da pritiskom na prekidač;

(10) upravljanje energijom, jasno znati četkicu moć;


Upute


  1. Instalirajte glava četke uliti četkom glavu čvrsto osovinu četkica za zube dok glava četke se bavi metalne osovine.


2. Podesite mekoća četkice s toplom vodom: tople vode: mekana; hladnom vodom: umjeren, Ledena voda: malo teško. Preporučuje korisnicima da prije upotrebe potopiti u toplu vodu (ispod 40° C)! Čekinja četkom nakon namakanje u toploj vodi vrlo podatna, a internet osjet vrlo udoban za kist. Nakon korištenja 2 do 5 puta navike, mekoću dlaka odredit će se prema vašoj želji.


3, kako istisnuti pastu: može se koristiti s bilo koje marke pastu za zube. Okomito poravnanje kaladont u vlakna i ugurati u odgovarajuću količinu paste za zube. Da izbjegnete prskanje pastu za zube, je najbolje je iscijediti kaladont prije nego što ga uključite.


4. kako se učinkovito zube: kada perete zube, glavu umetnuti u kist najtanji sjekutića. Dopusti zubi izdvajali naprijed i natrag između vlakna. Nakon što se pasta za zube je bubbling, uključite električni prekidač. Primjenjuju umjerene snage nakon glava četke vibrira. Pomicanje četkica nazad iz prednje zube i pomicanje četkica za zube nazad da očistite sve zube! Općenito, opere zube sa četkicom energije traje samo dvije minute da temeljito očistite.


5, kako koristiti jezik strugalica: nakon četkanja zubi, najbolje je da struže jezik jezik na poleđini struganje jezik kako bi se postigla temeljito čišćenje jezika efekta.


6. da biste izbjegli prskanje pjene, isključivanje četkica prije uklanjanja četkice iz usta.


7. kako čistiti vlakna: nakon svakog pranja, četka glave uliti vodu, otvorite električni prekidač, nježno tresti nekoliko puta, zatim glava četke, možete oprati stranih tvari i paste preostalo na vlakna.
Hot Tags: ultrazvučni električna četkica za zube, Kina, proizvođač, tvornica u skladištu
Upit