Diamondclean četkica za zube Sonicare

Diamondclean četkica za zube Sonicare
USB-induktivan naplaćujući, 30 sekundi opomene, inteligentni 2 minuta, 22 dana stajanje-mimo vrijeme, IPX7 nepromočiv
Detalji o proizvodu

diamondclean četkica za zube sonicare

Kupnja vještine

Prvo razmotriti da li je veličine električna četka glave pogodan. Električna četka glave djece i odraslih su različite i četka glave su odabrani prema osobne navike, stupanj otvora i veličine u ustima. Postoje čekinje na četkicu. Neki ljudi vole biti mekano i tvrdo. Prema osobnim preferencama Izaberite pravu četkicu, glava.


Električna četkica za zube glavu

Electric toothbrush head


2. broj rotacije četkice po minuti i što je veći broj rotacije, jače čišćenje sposobnosti. Frekvencija vibracija high-speed električne četkice za zube može doći do 31.000 otkucaja u minuti, ali cijena će biti relativno skupo. Osim brzine, također postoji izbor intenziteta i više snage mogućnosti pomoći odabrati najbolje Četkanje intenziteta.


3. višenamjenski izborom električna četkica za zube. Električna četkica za zube nije samo funkcija čišćenja zubi, ali također pomaže u liječenju gingivitisa, ublažiti oticanje i Četkanje vrijeme. Savjeti za oralno zdravlje informacije i slično. Da li ove funkcije su potrebne može također biti izabrani prema individualnim potrebama.


4. punjenje metode, električne četkice za zube su straight flush, punjenja baterije, miješanje i ostale vrste. Električna četkica za zube je odabran na temelju pogodnost punjenja u zahod. Stomatolog preporučuje da Četkanje trbao odvesti 5 minuta svaki put učinkovito čiste Oralnih bakterija. Automatska, ručna i kolaborativni Četkanje sa električne četkice za zube maksimizira čišćenje.


5. Odaberite korake električna četkica za zube
Prvi korak: dobra električna četkica za zube ili obična četkica za zube
Korak dva: Električna četkica za zube stižeš, obična četkica za zube
Korak 3: Vrste električne četkice za zube
Korak 4: Najbolja kvaliteta materijala za električne četkice za zube
Korak 5: Marku električna četkica za zube je isplativo

sonicare diamondclean toothbrush

Hot Tags: sonicare diamondclean četkicu za zube, Kina, proizvođač, tvornica u skladištu
Upit