Pametni električna četkica za zube

Pametni električna četkica za zube
Pametni električna četkica za zube električna četkica za zube pomoću brzih motornih se četka glave okretati i vibraciju kako bi se postigla čistiti zubni kamenac. Na primjer, najbolji trag BD - 5C je vibrira oko 40.000 otkucaja u minuti, navijanjem skrivene plak, okreće oko 8.800 puta u minuti, uklanjanje labave...
Detalji o proizvodu

Pametni električna četkica za zube


Električne četkice za zube pomoću brzih motora se četka glave okretati i vibraciju kako bi se postigla čistiti zubni kamenac. Na primjer, najbolji trag BD - 5C vibrira oko 40.000 otkucaja u minuti, navijanjem skrivene plak, okretanje oko 8.800 puta u minuti, uklanjanjem naslaga labav.


Ultrazvučna četkica za zube koristi ultrazvučne energije za uklanjanje parodontalnih patogena i nečistoća iz parodontnih kavitacije efekta i čišćenje raspona mogu pokriti sve dijelove parodontni prostor. Ultrazvučna energija se prenosi kroz čekinje četka glave do površine zuba i zubnog mesa. S jedne strane, olabavljuje adheziju Plaka, kamenca, i maleni nadgrobnih i zubi, uništiti parazitski rast bakterija u progib torbe i skrivena mjesta na zubne površine. Ultrazvučna energija koja dodiruje desni i zubnog mesa i prenosi ih na površinu desni prodire dalje u desni. Nakon djelujući na staničnu membranu, to ubrzava cirkulaciju krvi, potiče metabolizam, inhibira upale zuba i krvarenje desni i sprječava skupljanje zubnog mesa.


Znanstvena definicija je: Sonic četkicu četkica se odnosi na vlakna/četka glave vibracije frekvencije i frekvencija zvučnog vala je isti ili sličan, isto tako zove se zvučni val vibracija četkicu. Ne doslovno podrazumijeva korištenje "Zvučni valovi" četka zube, ali brze pokrete vlakna, koja je slična učestalost akustičnih vibracija, stvorila super jak čišćenje efekt koji je gotovo 100 puta veća nego kod konvencionalnih priručnik četkice za zube, već i zdravstvene prednosti masiranje desni i zubi izbjeljivanje/firma. To je četkica za zube s najvišim tehnološkim sadržaja zasad i najbolje čišćenje i zdravstveni učinak.


Smart Electric ToothbrushHot Tags: pametni električna četkica za zube, Kine, proizvođači, tvornica, na lageru
Upit