STOMATOLOŠKE JEDINICE I STOLICE

STOMATOLOŠKE JEDINICE I STOLICE
STOMATOLOŠKE JEDINICE I STOLICE Održavanje Kako je stomatološka stolica zubar za lečenje pacijenata sa neophodnom opremom, visoko iskorišćenost. Da li je prikupljanje plina, vode, struje u jednoj od opreme, dnevno održavanje je direktno povezano sa dužinom trajanja opreme i opreme, ...
Detalji o proizvodu

STOMATOLOŠKE JEDINICE I STOLICE


Održavanje

Kako je stomatološka stolica zubar za lečenje pacijenata sa neophodnom opremom, visoko iskorištavanje. Da li je prikupljanje plina, vode, struje u jednoj od opreme, dnevno održavanje je direktno povezano sa dužinom trajanja opreme i opreme, dobrom brzinom, pa je rutinsko održavanje posebno važno.

1: Prvo, održavanje mobilnog telefona, to je ključna komponenta stomatološke stolice tokom korištenja, kako bi se izbjegla unakrsna infekcija između pacijenata, mobilni telefoni moraju biti autoklavirani, kako bi se produžio život mobilnog telefona, posebno obratite pažnju na rutinsko održavanje.

2: Održavanje stomatološke jedinice uglavnom je plin, održavanje vodenih puteva, svakodnevni rad se isključuje, voda, struja, a posebno vrijedi pomenuti korištenje tri oružja nakon što se gas iskoristi za ispuštanje cijevi, kako ne bi dugo -term cevovod visokog pritiska, lako rušenje. Redovno očistite filter za vodu u skladu sa lokalnim kvalitetom vode i redovno stavljajte čistu vodu na filter za smanjenje pritiska čistog vazduha: blagovremeno očistite moćni usisni uređaj i uređaj za usisavanje pljuvačke i često vodite i očistite cevovod. Takođe je važno napomenuti da pritisak i pritisak moraju biti u okviru propisa, kako bi se izbeglo otvaranje filtera i cijevi: operativna svjetla i posmatrači ne mogu često da se uključuju, time će se skratiti život lampice.

3: Održavanje sedišta pacijenta, komponente prenosa treba redovno proveravati, lokaciju mehaničkog prenosa na redovno podmazivanje. Elektrohidraulički prenos radi redovnog provjeravanja rezervoara ulja i kvaliteta ulja, kada ulje nije dovoljno ili loše kvalitete i blagovremeno dopunjavanje i zamjena. Pojas vožnje ka obradi da prilagodite elastični pojas.

Model: BD-702A

STANDARDNA OPREMA

1. Cijev za velike brzine (4 rupa) - 2 seta

2. Cijev za manju brzinu (4 rupa) - 1set

3. Nisko postavljen instrumentni nosač sa vazdušnom kočnicom - 1set

4. Vodeni rezervoar (vazduh pod pritiskom) - 1set

5. Triosna šprica (topla / hladna voda) - 1set

6. High Power Suction i Isušivač pljuvačke - 1set za svaku

7. Radna svetlost - 1set

8.24V Silent DC motor --- 1set

9. Automatski kontrolni sistem za automatsko ispiranje i punjenje poklopaca - 1set

10. Kontroler stopala - 1set

11.24V X-ray Viewer - 1set

12. Stomatološka stolica - 1set

13. Nepokretni keramički kuspidor - 1set


Boja za opciju:

BD-702A2428.png


Hot Tags: stomatološke jedinice i stolice, Kina, proizvođači, fabrika, na lageru
Upit