Model tablice Silent Oil Free Air Compressor

Model tablice Silent Oil Free Air Compressor
Stolni model bez kompresora bez kompresora ulja bez ulja vazdušni kompresor svakodnevna upotreba sedam napomena: 1. Isključivanje kompresora zbog nestanka struje, kako bi se spriječio kompresor sa pritiskom da se pokrene, a onda bi trebalo da bude ručica tlačnog prekidača, vazduh u cevovod će biti isušen, a onda ...
Detalji o proizvodu

Stolni model bez kompresora bez kompresora


Kompresor bez ulja svakodnevno korišćenje sedam napomena:

1. Isključivanje kompresora zbog nestanka struje, kako bi se spriječio kompresor sa početnim tlakom, a onda bi trebao biti ručica tlačnog prekidača, vazduh u cjevovodu će biti isušen, a zatim ponovno pokrenuti kompresor

2. Korisnik mora postaviti uzemljenje za zaštitu kompresora, osigurati kompresor sve metalne školjke i u dobrom kontaktu, otpor uzemljenja mora biti u skladu sa nacionalnim standardom.

3. Kompresor je pronašao ozbiljno curenje, buku, da odmah prekine rad sa mirisom, saznajte razloge za otklanjanje problema da biste ponovo pokrenuli nakon povratka u normalu.

4. Kompresor bez kompresora ulja bez kompresora, dijelovi trenja su samo podmazivanje, pa ne dodajte mazivo za podmazivanje.

5. Vazdušni kompresor mora biti fiksiran u ventilaciji, stabilan i jak radno lice, smanjiti buku i vibracije, mora postojati amortizer.

6. filter filtra za filter (pena ili filc) treba čistiti jednom na svaka tri meseca, kada je neophodno ispuštati prašinu na medijum. Očistiti vodom, osušiti, a zatim ga koristiti.

7. Najmanje kvartalno održavanje kompresora, održavanje kompresora uključujući kompletno uklanjanje vanjske prašine i prljavštine, provjerite i zategnite kompresor kroz priključni vijak, zatezna žica je neoštećena, provjerite električne linije bez oštećenja starenja.


Specifikacija:

Super Silent Oilless Air kompresor

Model:   BD-100

Napon: 110V ~ 240V, 50Hz / 60Hz

Snaga: 3/4 HP

Protok vazduha: 130L / min

Buka: 42 dB (A) / 40 "

Rezervoar: 5L

Pritisak: 7 bara

Izlazni pritisak: 1Bar ~ 7Bar Freedom Adjust

Neto težina: 22 kg

Bruto težina: 25 kg

Dimenzija: 35CM × 35CM × 38CM


Hot Tags: stolni model silent kompresor bez ulja, Kina, proizvođači, fabrika, na lageru
Upit