Vazdušni kompresor sa silom metalom

Vazdušni kompresor sa silom metalom
BD-101 S Napon: 110V ~ 240V, 50Hz / 60Hz Snaga: 3/4HP Protok vazduha: 130 L / min Šum: 42 dB (A) / 40 "Rezervoar: 30L (boja je opciono) Pritisak: 8 Bar Dew Piont: -40 ℃ NW: 65 Kgs GW: 85 Kgs Dimenzija: 80CMx70CMx87CM * Naš Silent Oilless Air Compressor ...
Detalji o proizvodu

Kompresor sa tišinom sastao se sa l kabinom


Model: BD-101 S

Napon: 110V ~ 240V, 50Hz / 60Hz

Snaga: 3 / 4HP

Protok vazduha: 130 L / min

Buka: 42 dB (A) / 40 "

Rezervoar: 30L (boja je opciona)

Pritisak: 8 bara

Rosa Piont: -40 ℃

NW: 65 Kgs

GW: 85 Kgs

Dimenzija: 80CMx70CMx87CM

* Naš Silent Oilless Air Compressor koristi visokokvalitetni Condor Pressure Switch i Super Excellent Regulator & Air Filter, automatski zaštitnik pregrevanja!


Tihi vazdušni kompresor bez ulje se obično koristi na mjestima kao što je medicinski i laboratorijski kvalitet vazduha veoma visok, zahtjevi buke su vrlo mali. Povoljne koristi od šuma i bez nafte omogućavaju ljudima da duboko shvate brz napredak tehnologije kompresora vazduha, ali tehnologija za popravku vazdušnih kompresora bez tiha ulja nije univerzalna, kako bi se što duže proširio život tihih ulja, besplatni vazdušni kompresori, smanjuju Silent troškove popravke kompresora bez ulja.


Popravak i održavanje vazdušnih kompresora bez mulja:

1. Ispraznite kanalizaciju iz rezervoara za gas u vremenu, preporučuje se da nedelju dana bude najmanje jednom.

2. Silentni vazdušni kompresor bez ulja ne sadrži nikakve uljane supstance, izbegava dodavanje maziva i uljanih supstanci.

3. U strogoj saglasnosti sa nazivnim naponom, frekvencijom, nominalnim opterećenjem vazdušnog kompresora efekat će biti bolji i sigurniji.

4. Pažnja za rutinsko održavanje. Pravilna upotreba i održavanje, može produžiti životni vek kompresora, kako bi se izbjeglo ili smanjilo pojavljivanje kvarova.

5. Kada se ne koristi, razvijte naviku da smanjite snagu u vremenu. Kada pomerate vazdušni kompresor ili priključujete drugu opremu, napajanje mora biti prekinuto.

6. Pazite da pritisnete fabrički podešeni opseg pritiska (generalni tvornički maksimalni pritisak je podešen na 8 bara, sigurnosno oslanjanje 8,8 bara), inače će biti opasnosti od eksplozije gasa. (Potreban je poseban pritisak, molimo kontaktirajte fabrički prilagođeni).

7. Obratite pažnju na usklađenost napona napajanja i kompresora sa imenom tablice. Kada je napon napajanja veći od primenjenog napona vazdušnog kompresora, može izazvati lične povrede i oštetiti kompresor vazduha. Kada je napon napajanja manji od primenjenog napona vazdušnog kompresora, to će uzrokovati loše startovanje i čak oštetiti motor.

8. Redovno proveravajte i zamijenite filter za unos, opći rad nakon 300 sati za provjeru, korisnik zavisi od korištenja odluke za provjeru frekvencije. Održavanje filtera i čišćenje izbjegava većinu problema, a prljaviji filteri smanjuju performanse kompresora i vijek kompresora.

9. Treba očistiti u skladu sa upotrebom filtera, redovnim pregledom pribora, kablova, odmah oštećenih. Čuvajte mašinu čisto, suvo i bez ulja, tako da može da pruži punu performansu. Vazdušni kompresor kada nije u upotrebi, trebalo bi da pusti vazduh unutar rezervoara za gas, ispušta rezervoar za gas, uskladišten u suvom okruženju.

10. Pravilna upotreba okoline: vazdušni kompresor normalna upotreba okoline na 5 ℃ ~ 40 ℃, ne sme se stavljati na nezauzana mesta, ne u vlažna i tamna mesta, rigorozno skladištenje zapaljivog i eksplozivnog tečnog gasa i prašine, plinsko radno mesto. Držite životnu sredinu čistom i izbegavajte nepotrebne nesreće.


Hot Tags: vazdušni kompresor sa silentnim metalnim kabinom, Kina, proizvođači, fabrika, na lageru
Upit