Jedan do četiri stomatološka kompresora

Jedan do četiri stomatološka kompresora
O ne do četiri zubna kompresor SPECIFIKACIJA: Model: BD-202 Napon: 110V ~ 240V, 50Hz / 60Hz Snaga: 2 HP Protok vazduha: 300L / min Šum: 54 dB (A) / 40 "Rezervoar: 60L ) Pritisak: 8 Bar NW: 57 Kgs GW: 69 Kgs Dimenzija: 73 * 42 * 72 cm Kompresor vazduha sve više se koristi u ...
Detalji o proizvodu

O ne do četiri stomatološka kompresora


SPECIFIKACIJA:

Model: BD-202

Napon: 110V ~ 240V, 50Hz / 60Hz

Snaga: 2 KS

Protok vazduha: 300L / min

Šum: 54 dB (A) / 40 "

Rezervoar: 60L (boja je opciona)

Pritisak: 8 bara

NW: 57 Kgs

GW: 69 Kgs

Dimenzija: 73 * 42 * 72 cm


Vazdušni kompresor se sve više koristi u medicinskom polju. Kao esencijalna oprema za izradu vazduha za oralne sveobuhvatne jedinice za tretman, strane zemlje su u potpunosti usvojile kompresore bez nafte kako bi obezbedile izvore bez mirisa, higijene, čiste i suve zelene gase. Razvoj kineske stomatologije takođe će dovesti do još jednog razvoja kompresora bez nafte.


Prijavljeno je da će u stomatološkom tretmanu, lakom sušenju, staklenim jonima, porculanom i drugim izvorima gasa (vazdušni kompresor) biti potrebni veći zahtjevi, ako će komprimovani vazduh koji sadrži molekule ulja, lagano očvršćavanje i kombinaciju čvrstoće biti loše, i na kraju utječe na kvalitet efekta tretmana, u staklu i drugom zubarskom tretmanu će se desiti u zubnom tretmanu; porcelanskim zubima u procesu, zbog potrebe da se dugotrajno snabdeva gasom kompresora, kompresori ulja u ovom trenutku zbog tehničkih ograničenja, izlaznog plinskog ulja, ne mogu nastaviti sa radom gasa (pregrevanje mašine, će se automatski isključiti, a nakon dugog vremena hlađenja, ponovno pokretati); i kompresor bez nafte u stanju je da održava dugo vremena bez prekida, proizvedeni komprimovani vazduh bez ulja, kako bi zadovoljio zahteve tretmana.


Hot Tags: jedan do četiri zubnog vazdušnog kompresora, Kina, proizvođači, fabrika, u zalihama
Upit